Search this site
Embedded Files
Skip to main content
Skip to navigation
IK-SMITTE REKOM
Start
Rutinebeskrivelser
Vilkår for skjenking
Hygiene
Generelle tiltak
Plakater
Forskrift
Veileder
Lawo Terrasse
Persontall
Risikovurdering
Tiltaksplan
Lawo
Persontall
Risikovurdering
Tiltaksplan
Johns bar
Persontall
Risikovurdering
Tiltaksplan
Stortorvets Gjæsgiveri
Persontall
Risikovurdering
Tiltaksplan
IK-SMITTE REKOM
Generelle hygienetiltak/ Hygiene measures
Vask hendene med en gang du kommer på jobb
Unngå
bruk av smykker og klokker
Benytt rent tøy/uniform på jobb
Hold god personlig hygiene og ha velstelte negler
Vask hendene med antibakteriell etter hver gang man tar på noe og før/etter hvert møte med gjester
Bruk antibakteriell etter hver gang
du
tar på kasse osv
Hold avstand til gjestene
Unngå nærkontakt med andre ansatte
Bankterminaler må vaskes med antibakteriell etter hvert bruk
Alle bord må desinfiseres/vaskes mellom hver bordsetting
Alt som har vært på bordet må også desinfiseres/vaskes
Server porsjonsposer med salt, pepper og ketchup eller rengjør dette etter hver bordsitting.
Bestikk serveres innpakket i servietter
Se
til at antibakteriell-stasjonene er fylt opp med antibakteriell
Husk å ikke berøre
d
eg selv i ansiktet
Pass på å vaske menyer etter hver gang de har vært i bruk
Ikke len deg mot gjester for å høre hva de sier.
Ikke len deg mot gjester når du snakker.
Husk at serveringsbrett skal vaskes etter hvert bruk
Vask kassen med antibakteriell hver time
Ansatte skal ikke være inne på kjøkken mer enn overhodet nødvendig
Pass på at musikk ikke er for høy slik at man må lene seg mot hverandre for å kommunisere
Wash your hands when you get in
Avoid using jewelry and watch
Use clean uniform when working
Keep good personal hygiene and your nails clean and short
Wash your hands with disinfection after every time you touch anything and before/after every encounter with a guest.
Use disinfection liquid after every time you touch the cash register
Keep the distance to guests
Avoid close contact with other employees
Bank terminals must be disinfected after every time they are used
All tables must be disinfected between guests.
Everything that has been on the table must also be disinfected.
Serve portion bags with salt, pepper, ketchup or clean this between every guest.
Silverware are served wrapped in napkins.
Host control that disinfection stations are filled.
Remember not to touch your face
Clean menus between use
Do not lean toward guests to hear or speak
Serving trays must be cleaned between use
Disinfect cash register every hour
Employees must not be in the kitchen more than necessary.
Keep the music volume low so nobody needs to lean towards each other to communicate.
Google Sites
Report abuse
Page details
Page updated
Google Sites
Report abuse