LAWO TERRASSE
LAWO TERRASSE
Risikovurdering
av smitterisiko Covid-19
(RISK ASSESSMENT COVID 19)
I forbindelse med Covid 19 innfører vi strenge smittevernstiltak for å sikre ansatte og gjester mot smitte.
Kommunen har kommet med vilkår og retningslinjer for at denne type drift skal kunne gjennomføres.
Vår smittvernsplan er basert på forskrift om forebygging av koronasmitte -Oslo kommune og veileder for serverings- og skjenkesteder under covid-19-epidemien.
På bakgrunn av dette har vi gjennomført en risikovurdering med medfølgende tiltaksplan.
Risikovurdering og tiltaksplan vil fortløpende oppdateres.
In conjunction with Covid 19, we introduce strict infection control measures to protect employees and guests against infection.
This risk assessment and plan of action is based on Oslo kommunes rules for restaurants during Covid 19.
Smittevernplanen er utarbeidet og godkjent av/ This plan is approved by:
Tom Hagerup Holm
Rådgiver HMS
Tobas AS
Tom Snustaad
Club Manager
Lawo
Kommunalt hygienetiltak for bruk av offentlig transport.
Kommunale karantenetiltak.
Kommunale tiltak for personlig hygiene.
Local government hygiene measures for use of public transportation, quarantine and personal hygiene.
Hygienetiltak personal og gjester.
Hygiene measures for staff and guests.
Ny vurdert risiko: LAVKommunalt hygienetiltak for bruk av offentlig transport.
Nasjonale karantenetiltak.
Kommunale tiltak for personlig hygiene.
Local government hygiene measures for use of public transportation, quarantine and personal hygiene.
Hygienetiltak personal og gjester.
Hygiene measures for staff and guests.
Ny vurdert risiko: LAVNasjonale og kommunale tiltak for slikt personell i forhold til arrangementer og forsamlinger.
National and regional measures for these workers in regarding events and gatherings.
Ingen lokale tiltak.
No local measures.
Ny vurdert risiko: LAVDenne gruppen er vaksinert.
This group is vacineated.
INTERNE TILTAK:
Ingen lokale tiltak.
No local measures.
Guests close to eachother.
Minimum 1m mellom hver person.
1m avstand i køer.
Minimum 1 meter between groups.
1 meter distance bestween each guest.
INTERNE TILTAK:
Redusere antall gjester i lokalene.
Begrense garderobe.
Unngå dansegulv.
Merking/skilting.
Etablere 1 meter avstand mellom alle plasser.
Innføre bruk av munnbind.
Redusere kapasiteten med 25 %
Reduce number of guests.
No wardrobe.
No dance floor.
Signs.
Use og facemask.
Ny vurdert risiko: LAV
Insufficiant hygiene measures. (Hand wash, disinfection.)
Nasjonale og kommunale tiltak bedre hygiene blant befolkningen.
National and regional measures for better hygiene in the population.
INTERNE TILTAK:
Desinfisering med håndsprit av alle gjester ved ankomst.
Oppslag om smittereduserende tiltak.
Rengjøring av alle bord mellom hver bordsitting.
Ekstra renhold av toaletter, glatte flater og berøringspunkter.
Disinfection med liquid for all guests on arrival.
Signs about measures.
Clean all tables between seatings.
Extra cleaning of toilets, smooth surfaces and places people touch.
Ny vurdert risiko: LAV
Not enough toilets.
Ingen eksterne tiltak.
No external measures.
INTERNE TILTAK:
Redusering av antall gjester.
Reduce number of guests.
Ny vurdert risiko: LAV
Serving of alcohol.
Ingen tiltak
No external measures.
INTERNE TILTAK:
Strengere kontroll av skjenkenivå i forhold til normal prosedyre.
Bruke systemet "ORDER" for å minimere trafikk til barene.
Stricter control with alcohol serving level.
Only serving by the tables.
Use "ORDER" app
Ny vurdert risiko: LAV
Insufficient capasity for trasportation in the area.
Ruter opprettholder normal drift og tilbud for sine reisende.
Interne smitteforebyggende tiltak hos ruter og andre aktører innen transport.
Ruter will keep normal traffic capacity.
Measures at Ruter and other transport providers
INTERNE TILTAK:
Ingen lokale tiltak.
No local measures.
Ny vurdert risiko: LAV
Ingen kjente tiltak.
No known measures.
INTERNE TILTAK:
Ingen lokale tiltak da alle arrangement er av kort varighet.
No local measures.
All events are short term.
Ny vurdert risiko: LAV