Search this site
Embedded Files
Skip to main content
Skip to navigation
IK-SMITTE REKOM
Start
Rutinebeskrivelser
Vilkår for skjenking
Hygiene
Generelle tiltak
Plakater
Forskrift
Veileder
Lawo Terrasse
Persontall
Risikovurdering
Tiltaksplan
Lawo
Persontall
Risikovurdering
Tiltaksplan
Johns bar
Persontall
Risikovurdering
Tiltaksplan
Stortorvets Gjæsgiveri
Persontall
Risikovurdering
Tiltaksplan
IK-SMITTE REKOM
Rutinebeskrivelser
Åpningstider
Skjenkestopp kl. 03:00
All alkohol må være konsumert senest kl. 03:30
Servering
Ikke krav til bordservering.
Tilrettelagt for 1 meter avstand mellom hver husstand.
Ved faste tilviste plasser gjelder ikke krav om 1 meter avstand.
Privat arrangement
Ingen antallsbegrensninger.
Ved faste tilviste plasser gjelder ikke krav om 1 meter avstand.
Munnbind
Påbud om bruk av munnbind der det ikke er mulig å holde minst én meters avstand
.
Smittesporing
Ikke lenger krav til gjesteregistrering
Vektere/ oppsyn
Det skal til enhver tid være tilstrekkelig med resurser for å opprettholde nødvendig smittevern.
Det må daglig vurderes nødvendig behov for vektere og andre ansatte for å oppnå nødvendig smittevern.
Implementering av disse tiltakene
Påse at alle kjenner til retningslinjer og rutiner for smittevern.
I tillegg til dette skal alle gjøre seg kjent med stedets og Rekom sin interne smittevernside på rekom.iksmitte.no
Google Sites
Report abuse
Page details
Page updated
Google Sites
Report abuse