Gjøre denne smittevernplanen med vedlegg tilgjengelig for personalet. Legges ut i sin helhet på Planday og intern facebookside.
Ansv: Daglig lederBekreftet iverksatt: Tom S.Lage informasjonsplakater til ansatte om håndhygiene ved personalinngang, garderober og kjøkken.
Ansv: Daglig lederBekreftet iverksatt: Tom S.Informere ansatte om at det kun skal være 1 person i personalgarderoben av gangen.
Ansv: Daglig lederBekreftet iverksatt: Tom S.Informere alle ansatte om personlig hygiene før de kommer på jobb. Ingen skal benytte klokker eller smykker. God personlig hygiene og kortklipte negler.
Ansv: Daglig lederBekreftet iverksatt: Tom S.Informere alle ansatte om at de ikke skal møte på jobb hvis de er syke eller har symptomer på sykdom. Ansatte skal kontakte daglig leder hvis dette er tilfelle.
Ansv: Daglig lederBekreftet iverksatt: Tom S.Alle ansatte skal informeres om å benytte rene uniformer og arbeidsklær.
Ansv: Daglig leder / KjøkkensjefBekreftet iverksatt: Tom S.Etablere rutiner for daglig renhold av personaltoaletter.
Ansv: Daglig lederBekreftet iverksatt: Tom S.Etablere rutiner for renhold av gjestetoaletter hver 2. time. Renhold av berøringspunkter og glatte flater. Dette skal loggføres på egne skjemaer. Skjemaer må utformes.
Ansv: Daglig lederBekreftet iverksatt: Tom S.Alle bord i restauranten skal desinfiseres/ vaskes mellom hver bordsitting. Alle gjenstander på bordet må renholdes.
Ansv: ServitørerBekreftet iverksatt: Tom S.Det må skiltes utvendig at gjester må holde minimum 1 meters avstand ved kø.
Det må informeres og skiltes ved hovmesterpult om at gjester skal hold minimum 1 meters avstand til hverandre.
Ansv: Daglig leder/Hovmester/servitørerBekreftet iverksatt: Tom S.Lage informasjonsmateriell til gjester angående smittevern ved hovedinngang, toaletter.
Fokus på håndhygiene og avstand
Ansv: Daglig lederBekreftet iverksatt: Tom S.Regelmessig desinfisere av berøringspunkter på kjøkken. kjøl og frys.
Ansv: Kjøkkensjef
Alle dører settes i åpen stilling der dette er mulig.
Ansv: Daglig lederBekreftet iverksatt: Tom S.Etablere ny bordplan med større avstand mellom border og maksimum antall gjester per bord.
Foreløpig regel for dette er maks 20 personer per bord og 1 meter mellom hvert bord. Avstand mellom hvert bord kan være mindre hvis det benyttes andre løsninger som hindrer smitte. Eksempel skillevegg eller liknende.
Gjester i samme gruppe bør også holde 1 meter avstand.
Ansv: Daglig lederBekreftet iverksatt: Tom S.Innføre persontallbegrensing på toalettene. Ikke flere personer i toalettområdet en det er antall toaletter.
Dette må skiltes og gjøres tydelig for gjestene. Vurder å sette opp sperrebånd/køordner utenfor toalettene.
Ansv: Daglig lederBekreftet iverksatt: Tom S.Etablere et moderat lydnivå i lokale for å forebygge at gjester og personal behøver å rope til hverandre eller være nære hverandre for å høre. (Ikke for høy musikk).
Ansv: Daglig leder/Alle ansatteBekreftet iverksatt: Tom S.All bestilling av mat og drikke skal skje ved bordene. Det må skiltes tydelig om dette ved border og barer.
Ansv: Daglig lederBekreftet iverksatt: Tom S.All betaling skal skje med kortmaskin ved bordene. Betalingsterminaler skal desinfiseres etter hver transaksjon.
Ansv: Daglig leder og servitørerBekreftet iverksatt: Tom S.Sørge for at alle rutiner for renhold i restauranten er skriftlig beskrevet. Gjelder blant annet rutiner for klargjøring av bord mellom hver bordsitting.
Ansv: Daglig lederBekreftet iverksatt: Tom S.