Search this site
Embedded Files
Skip to main content
Skip to navigation
IK-SMITTE REKOM
Start
Rutinebeskrivelser
Vilkår for skjenking
Hygiene
Generelle tiltak
Plakater
Forskrift
Veileder
Lawo Terrasse
Persontall
Risikovurdering
Tiltaksplan
Lawo
Persontall
Risikovurdering
Tiltaksplan
Johns bar
Persontall
Risikovurdering
Tiltaksplan
Stortorvets Gjæsgiveri
Persontall
Risikovurdering
Tiltaksplan
IK-SMITTE REKOM
Vilkår for å skjenke/ Terms for alcohol serving
Kun de som har registrert seg hos Næringsetaten kan skjenke alkohol.
Grunnleggende krav til smittevern skal ivaretas.
Frivillig for gjester å skal registrere seg.
Det skal utarbeides en egen risikovurdering for smittevern.
Det skal praktiseres bordservering
av alkohol.
Skjenketid til klokken
03:00
All alkohol må ryddes bort fra bordene senest kl. 03:30
Serving of alcohol is permitted if the following conditions are met:
No alcohol can be served after 03:00 am.
Only those having registered with the Agency for Business Development Services may serve alcohol.
Basic infection control requirements must be met.
Separate infection control risk assessments must be prepared.
Guest registration.
Table service must be practiced.
No alcohol at the tables after 03:30 am
Google Sites
Report abuse
Page details
Page updated
Google Sites
Report abuse